Buitengewoon genieten doe je met Toplawood - Tuinkamers, buitenverblijven en exclusieve houtbouw

De exclusieve Barcelona XL serie is een hoogwaardige stijlvolle serie met veel authentieke details en verbindingen waar u optimaal van kunt genieten en voor diverse doeleinden kunt gebruiken. De Barcelona XL serie is zwaar uitgevoerd met robuuste Douglas houten staanders en ringbalken. Wij streven naar perfectie. Daarom besteden wij uiterste aandacht aan details, materiaalgebruik en uitstraling. U ziet de schoonheid van zowel de ambachtelijke detaillering als de Steellook aspecten terug in onze buitenverblijven. Toplawood biedt de klant de mogelijkheid om het verblijf van zijn dromen te realiseren. Heeft u een voorkeur voor een andere indeling, maatvoering of kleurstelling? Bent u op zoek naar een partner die uw ideale buitenverblijf creëert ? De specialisten  van Toplawood werken uw wensen graag voor u uit. Het Buitenverblijf Barcelona XL  is verkrijgbaar in vijf standaard maatuitvoeringen. U heeft ook de mogelijkheid om uw Barcelona XL volledig op gewenste maat te laten maken.

Contactgegevens showroom

I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen is onze showroom alleen te bezoeken op afspraak. Hierin volgend de richtlijnen van het RIVM.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Eventueel een foto (toegestaan: jpg, gif, png, pdf)
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×