Buitengewoon genieten doe je met Toplawood - Tuinkamers, buitenverblijven en exclusieve houtbouw

Douglas kapschuur.

Een douglas kapschuur is weer helemaal van deze tijd omdat de functie van een kapschuur veel breder en veelzijdiger is dan vroeger. De kapschuur werd vroeger op boerderijen gebruikt om hooi of de dieren tegen de regen en wind te beschermen. Tegenwoordig worden onze Douglas houten kapschuren vooral gebruikt als buitenverblijven, met vaak een gedeelte berging en het andere gedeelte veranda ruimte met een landelijke uitstraling. Op deze manier kunt u het hele jaar door lekker buiten zijn en in uw tuin genieten. Zelfs op een koude winteravond, met een heerlijk warm houtkacheltje in uw buitenverblijf is het aangenaam vertoeven. Ziet u uzelf al lekker onder een dekentje bij de open haard genieten van een kop warme koffie of chocomel?

Een douglas kapschuur laten maken voor een betaalbare prijs

De Douglas kapschuren van Toplawood worden op ambachtelijke wijze gemaakt, met echte pen en gat-verbindingen. Met oog voor authentieke details wordt uw nieuwe houten verblijf vakkundig afgewerkt. Laat u inspireren door onze unieke modellen keuze hier op de website of kom snel naar onze buitenverblijven showroom in Elburg.

Contactgegevens showroom

I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen is onze showroom alleen te bezoeken op afspraak. Hierin volgend de richtlijnen van het RIVM.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Eventueel een foto (toegestaan: jpg, gif, png, pdf)
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×