Kapschuren zijn weer helemaal van deze tijd omdat de functie van een kapschuur veel breder en veelzijdiger is dan vroeger. De kapschuur werd vroeger op boerderijen gebruikt om hooi of de dieren tegen de regen en wind te beschermen. Tegenwoordig worden onze Douglas houten kapschuren vooral gebruikt als buitenverblijven, met vaak een gedeelte berging en het andere gedeelte veranda ruimte met een landelijke uitstraling. Op deze manier kunt u het hele jaar door lekker buiten zijn en in uw tuin genieten. Zelfs op een koude winteravond, met een heerlijk warm houtkacheltje in uw buitenverblijf is het aangenaam vertoeven. Ziet u uzelf al lekker onder een dekentje bij de open haard genieten van een kop warme koffie of chocomel?

De kapschuren van Toplawood worden op ambachtelijke wijze gemaakt, met echte pen en gat-verbindingen. Met oog voor authentieke details wordt uw nieuwe houten verblijf vakkundig afgewerkt. Laat u inspireren door onze unieke modellen keuze.

Contactgegevens showroom

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×