Buitengewoon genieten doe je met Toplawood - Tuinkamers, buitenverblijven en exclusieve houtbouw

Kapschuur Praag is een hoogwaardige exclusieve kapschuur waar u optimaal en exclusief kunt genieten van het buitenleven. Kapschuur Praag L is zwaar uitgevoerd met robuuste staanders en is verkrijgbaar in verschillende maatuitvoeringen. Bij thuiskomst kunt u genieten van de voordelen die de kapschuur Praag L met zich meebrengt. Genietend van de zwoele lente/ zomeravonden of heerlijk ontspannen in de wintermaanden? De  kapschuur Praag L kunt u zo inrichten zoals u het graag wenst. Helemaal van deze tijd is onze luxe Steellook collectie ramen en deuren, hoe geweldig is het om deze ook in uw kapschuur toe te passen. Een industriële look maar dan van hout. Bent u op zoek naar een ander maatuitvoering? Geen enkel probleem wij bieden maatwerk aan.

Contactgegevens showroom

I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen is onze showroom alleen te bezoeken op afspraak. Hierin volgend de richtlijnen van het RIVM.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Eventueel een foto (toegestaan: jpg, gif, png, pdf)
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×