Buitengewoon genieten doe je met Toplawood - Tuinkamers, buitenverblijven en exclusieve houtbouw

De kapschuur Stockholm XL is een hoogwaardige exclusieve kapschuur met veel authentieke details en verbindingen waar u optimaal van kunt genieten. Deze kapschuur is voor diverse doeleinden bruikbaar. De kapschuur Stockholm XL  is zwaar uitgevoerd met robuuste Douglashouten staanders, ringbalken, en sporenkap. Door Oudhollandse type dakpannen toe te passen als dakbedekking krijgt de kapschuur een stoere en landelijke uitstraling. Kapschuur Stockholm XL is verkrijgbaar in 5 standaard maatvoeringen, in vele uitvoeringen, en kleuren. Bij elke maatvoering kunt u kiezen uit 4 voorbeeld varianten.  U heeft ook de mogelijkheid om de Kapschuur Stockholm XL volledig op de door u gewenste maat te laten maken.

U kunt zelf de kapschuur van uw dromen samenstellen met de verschillende wanden, deuren, en raammodules binnen het Toplawood concept. Helemaal van deze tijd is onze luxe Steellook collectie ramen en deuren, hoe geweldig is het om deze ook in uw kapschuur toe te passen. Een industriële look maar dan van hout.  Na een drukke dag, bij thuiskomst heerlijk genieten onder uw veranda van de zwoele zomeravonden of ontspannen in de wintermaanden is een genot voor het hele jaar.

Contactgegevens showroom

I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen is onze showroom alleen te bezoeken op afspraak. Hierin volgend de richtlijnen van het RIVM.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Eventueel een foto (toegestaan: jpg, gif, png, pdf)
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×