Buitenverblijf Nantes

Of

Configuratiemogelijkheden

* Afmetingen zijn buitenkant staander maat.

Informatie

Met het buitenverblijf ‘Nantes’ introduceert u minimalisme aan uw tuin. Het unieke aan dit model is het overstek aan de voorkant en het boeideel met blokhutprofiel, dit geeft uw tuin een moderne uitstraling. 

De Nantes straalt rust en verfijning uit met zijn strakke ontwerp en uitnodigende hoogte door de gordingen die op het frame liggen. Het is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een mix van functionaliteit en esthetiek in hun tuin

Buitenverblijf Nantes is uit te voeren in verschillende afmetingen en samen te stellen tot diverse varianten.

Om u een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is hebben wij een aantal voorbeeld varianten voor u uitgelicht. Staat uw variant, maatvoering of de gewenste kleur er niet bij? Ga dan aan de slag met de 3D-configurator. Hiermee stelt u eenvoudig uw persoonlijke ontwerp samen. 

Wilt u liever uw wensen bespreken tijdens een persoonlijk adviesgesprek? Informeer bij ons naar uw dichtstbijzijnde dealer, en maak een afspraak. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kenmerken

Inclusief aluminium daktrim (35mm), bevestigingsmaterialen en opbouwhandleiding.

Standaard zij-detail

Voorbeeldmodellen

Offerteformulier

Voor een snellere verwerking kunt u aangeven in welk model u interesse heeft en welke maatvoering u wenst.
Eventueel foto's of schetsen bijvoegen
Toegestane bestandstypen: jpg, bmp, pdf, jpeg, png, doc, docx. Maximale bestandsgrootte: 32 MB. Maximaal aantal bestanden: 3.