Buitenverblijf Nice

Of

Configuratiemogelijkheden

Lengte van buitenverblijf

* Afmetingen zijn buitenkant staander maat.

Informatie

Buitenverblijf Nice is een modern en design buitenverblijf met geheel doorlopende Deens rabat wanden tot aan de bovenrand.

De dakconstructie is uitgevoerd met zwaluwstaart verbindingen. Deze verbindingen zijn eenvoudig en schroefvrij te monteren en staan garant voor een zeer sterke constructie. De dakbedekking bestaat uit EPDM folie. 

Combineer buitenverblijf Nice met de prachtige steellook glaswanden of glazen schuifwanden om tot het gewenste resultaat te komen

Om u een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is hebben wij een aantal voorbeeld varianten voor u uitgelicht. Staat uw variant, maatvoering of de gewenste kleur er niet bij? Ga dan aan de slag met de 3D-configurator. Hiermee stelt u eenvoudig uw persoonlijke ontwerp samen. 

Wilt u liever uw wensen bespreken tijdens een persoonlijk adviesgesprek? Informeer bij ons naar uw dichtstbijzijnde dealer, en maak een afspraak. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kenmerken

Inclusief aluminium daktrim (35mm), bevestigingsmaterialen en opbouwhandleiding.

Standaard zij-detail

Offerteformulier

Voor een snellere verwerking kunt u aangeven in welk model u interesse heeft en welke maatvoering u wenst.
Eventueel foto's of schetsen bijvoegen
Toegestane bestandstypen: jpg, bmp, pdf, jpeg, png, doc, docx. Maximale bestandsgrootte: 32 MB. Maximaal aantal bestanden: 3.