Topla Exclusief

Buitenverblijf Rome

Of

Configuratiemogelijkheden

Lengte van buitenverblijf

* Afmetingen zijn buitenkant staander maat.

Informatie

Buitenverblijf Rome heeft rondom overstekken en een strakke afwerking. De speciale dakconstructie met zwaluwstaart verbindingen geven de mogelijkheid om de Rome tot grote diepte te kunnen uitvoeren, zonder een tussenstaander binnen te hoeven plaatsen.

Combineer het buitenverblijf Rome met prachtige Steellook ramen en deuren en u heeft een buitenverblijf van top kwaliteit. De dakbedekking bestaat uit EPDM folie.

Buitenverblijf Rome is uit te voeren in verschillende afmetingen en samen te stellen tot diverse varianten.

Om u een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is hebben wij een aantal voorbeeld varianten voor u uitgelicht. Staat uw variant, maatvoering of de gewenste kleur er niet bij? Ga dan aan de slag met de 3D-configurator. Hiermee stelt u eenvoudig uw persoonlijke ontwerp samen. 

Wilt u liever uw wensen bespreken tijdens een persoonlijk adviesgesprek? Informeer bij ons naar uw dichtstbijzijnde dealer, en maak een afspraak. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kenmerken

Inclusief aluminium daktrim (35mm), bevestigingsmaterialen en opbouwhandleiding.

Standaard zij-detail

Voorbeeldmodellen

Offerteformulier

Voor een snellere verwerking kunt u aangeven in welk model u interesse heeft en welke maatvoering u wenst.
Eventueel foto's of schetsen bijvoegen
Toegestane bestandstypen: jpg, bmp, pdf, jpeg, png, doc, docx. Maximale bestandsgrootte: 32 MB. Maximaal aantal bestanden: 3.