Buitenverblijf Stockholm

Of

Configuratiemogelijkheden

Lengte van buitenverblijf

* Afmetingen zijn buitenkant staander maat.

Informatie

Kapschuur Stockholm wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Deels uitgevoerd met pen-en-gat en zwaluwstaart verbindingen in de constructie. Met oog voor authentieke details wordt de kapschuur vakkundig afgewerkt. Door oud Hollandse gebakken dakpannen toe te passen op het dak, krijgt deze kapschuur een karakteristieke en landelijke uitstraling.

Een kapschuur is weer helemaal iets van deze tijd. Waar kapschuren vroeger vooral werden gebruikt om hooi of dieren tegen de regen te beschermen, worden ze tegenwoordig vooral gebruikt als buitenverblijven. Helemaal iets van deze tijd is om een kapschuur uit te voeren met steellook ramen en deuren.

Om u een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is hebben wij een aantal voorbeeld varianten voor u uitgelicht. Staat uw variant, maatvoering of de gewenste kleur er niet bij? Ga dan aan de slag met de 3D-configurator. Hiermee stelt u eenvoudig uw persoonlijke ontwerp samen. 

Wilt u liever uw wensen bespreken tijdens een persoonlijk adviesgesprek? Informeer bij ons naar uw dichtstbijzijnde dealer, en maak een afspraak. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

 

Kenmerken

Inclusief bevestigingsmaterialen en opbouwhandleiding.

Standaard zij-detail

voorbeeldmodellen

Offerteformulier

Voor een snellere verwerking kunt u aangeven in welk model u interesse heeft en welke maatvoering u wenst.
Eventueel foto's of schetsen bijvoegen
Toegestane bestandstypen: jpg, bmp, pdf, jpeg, png, doc, docx. Maximale bestandsgrootte: 32 MB. Maximaal aantal bestanden: 3.