Onze verhuizing naar harderwijk

Het is officieel! Zoals we voorheen al hadden aangekondigd, hebben we onze deuren geopend op een nieuwe locatie: Zeppelinstraat 15 in Harderwijk. We zijn ontzettend enthousiast over deze verandering en willen u graag meer vertellen over wat dit betekent voor ons bedrijf en onze klanten.

De aanleiding voor de verhuizing

Voordat we ingaan op de details van onze nieuwe locatie, is het belangrijk om te begrijpen waarom we deze belangrijke stap hebben gezet. Onze vorige locatie in Elburg heeft ons veel gebracht, maar we zagen in Harderwijk nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling.

Waarom Harderwijk?

Harderwijk biedt niet alleen een prachtige omgeving, maar ook tal van zakelijke mogelijkheden. Ons pand grenst aan de uitgestrekte weilanden van de dijk van het Veluwemeer, wat een unieke en inspirerende werkplek creëert. We hebben een open kantoorruimte met flexibele werkstations en vergaderruimtes gecreëerd. Deze nieuwe indeling is ontworpen om de samenwerking te bevorderen, waardoor we als team effectiever kunnen werken. 

Een blik op ons nieuwe pand

Om u een goed beeld te geven van ons nieuwe onderkomen, heeft ASB Bouw en Ontwikkeling, de aannemer die ons heeft geholpen met de bouw, een indrukwekkende dronevideo gemaakt. Deze video biedt een uitgebreid overzicht van het gebouw en de omgeving. 

Open dagen

We zijn zo enthousiast over onze nieuwe locatie dat we een aantal open dagen organiseren speciaal voor hoveniers, dealers en andere professionals in de branche. Dit is een uitstekende gelegenheid om ons nieuwe pand te verkennen, vragen te stellen en te netwerken met andere professionals.

Tot slot

We zijn enorm trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie. Tot snel in Harderwijk!