Tuinkamers

Gerealiseerde projecten - Tuinkamers

Waarom een tuinkamer?

Een tuinkamer is een geweldige toevoeging aan uw tuin. Het toevoegen van een tuinkamer levert u meerdere voordelen op. Wij hebben ze even voor u op een rijtje gezet

Een tuinkamer zorgt voor meer leefruimte naast uw huis. Het creëert een naadloze overgang tussen binnen en buiten wat ervoor zorgt dat het functioneert als een verlengde van uw huis. Het geeft echt een gevoel van buiten leven en geeft het begrip “genieten” een hele nieuwe betekenis.

Een tuinkamer voegt een beschutte plek toe aan uw tuin, waar u het hele jaar door, ongeacht het weer, kunt genieten van uw tuin.

Een tuinkamer kan dienen als een ontspanningsplek, werkruimte of eetkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een tuinkamer is geheel in te richten naar wens en is ook van binnen te bekleden. Zo bent u ervan verzekerd dat u de ruimte creëert waar u altijd al van heeft gedroomd.

Een tuinkamer verhoogt de waarde van uw woning en zorgt ervoor dat u een plek in de tuin heeft die u helemaal eigen kunt maken. Tevens bieden we de mogelijkheid om bijvoorbeeld een houtkachel in te bouwen zodat hierover subsidie aan te vragen is.

Door een tuinkamer te plaatsen in uw tuin waant u zich in een rustgevende en inspirerende omgeving wat bijdraagt aan uw welzijn en wooncomfort. Ziet u zichzelf al na een drukke dag heerlijk onthaasten in uw eigen, op maat gemaakte tuinkamer?

Een greep uit onze gerealiseerde projecten:

We hebben inmiddels al voor vele klanten prachtige tuinkamers mogen realiseren. Zie hieronder voor een reeks projecten uit ons portfolio.

Creeër je eigen tuinkamer in onze 3D configurator

Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen tuinkamer?

Wacht niet langer en ontwerp hem zelf met onze 3D configurator. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Komt u er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Inspiratie

Inspiratie nodig? Bekijk hier een paar voorbeelden ter inspiratie