Buitengewoon genieten doe je met Toplawood - Tuinkamers, buitenverblijven en exclusieve houtbouw

Kapschuren

Door Toplawood een kapschuur laten maken betekent buitengewoon genieten! 

Wilt u een mooie, sfeervolle of praktische kapschuur laten maken door een houtbouw specialist? Bij Toplawood bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie aan luxe en duurzame kapschuren.

kapschuur laten maken

                     Kapschuur laten bouwen – serie “Stockholm”

Breng een bezoek aan onze showroom buitenverblijven en ontdek de vele mogelijkheden die een kapschuur van Toplawood u biedt. Door ons uitgebreide en breed uitgestalde assortiment heeft u direct een duidelijk beeld van onze uitgebreide collectie aan luxe buitenverblijven en kapschuren. Er zijn verschillende redenen om een veldschuur te kopen. De landelijke en stoere uitstraling kan één van de redenen zijn. U kunt ook heel makkelijk uw auto of fietsen overdekt stallen.

Ook is het een fijne overkapping om een loungeset of tuinset te plaatsen en te ontspannen in uw tuin. Doordat de nokhoogte vaak hoger is dan bij een tuinhuis of blokhut krijgt u in een kapschuur een wat ruimer gevoel. Een veldschuur heeft 3 dichte zijden, hierdoor kunt u heerlijk beschut van uw tuin genieten. Uiteraard is het ook mogelijk om uw kapschuur of kapschuurtje zo samen te stellen hoe u dat wenst.

U zoekt uiteraard een kapschuur met uw eigen stijl en smaak die perfect past bij uw huis. Gelukkig hebben wij bij Toplawood een enorm uitgebreid aanbod. Ons assortiment bevat sfeervolle kapschuren, maar ook praktische en duurzame kapschuren. Het is allereerst belangrijk dat u zich goed realiseert waarvoor u de kapschuur gaat gebruiken. De berging met overkapping kunt u namelijk voor veel doelen gebruiken. Onze specialisten helpen u graag bij de keuze van een kapschuur die aansluit bij uw wensen.

Een kapschuur laten maken op maat

Wilt u graag uw kapschuur laten maken op maat? Ook dat kan. Wij helpen u met een ontwerp aan de hand van uw wensen en eisen die u aan uw schuur stelt. Wilt u een schuur snel geleverd hebben? Veel van onze kapschuren zijn direct uit voorraad leverbaar. Toplawood ontwikkelt en produceert een luxe programma aan houten buitenverblijven. Ons modulaire concept biedt u de mogelijkheid het verblijf van uw dromen samen te stellen en geheel naar eigen wens te realiseren. Hierbij behoren persoonlijk maatwerk en kleurstelling tot de mogelijkheden. De gehele productie en constructie wordt gerealiseerd in onze moderne fabriek in Slowakije, waar een team van vakmensen het verblijf van uw dromen samenstelt. De buitenverblijven worden standaard vervaardigd uit Douglas hout. Dit kan zowel gedroogd, geschaafd of vers ruw bezaagd zijn. Andere houtsoorten behoren zeker ook tot de mogelijkheden.

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Aan de hand van uw wensen zullen wij een schets tekening laten maken nadat wij u wensen in kaart hebben gebracht.

Laat u inspireren en breng een bezoek aan onze showroom. Onze specialisten werken uw persoonlijke wensen en ideeën graag uit.

Contactgegevens showroom

I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen is onze showroom alleen te bezoeken op afspraak. Hierin volgend de richtlijnen van het RIVM.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Eventueel een foto (toegestaan: jpg, gif, png, pdf)
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×