Stel uw overkapping samen in onze 3d configurator

Ervaar het ultieme comfort en stijl met onze unieke, op maat gemaakte overkappingen. Ontworpen met aandacht voor detail en vervaardigd uit de beste houtsoorten, zijn onze buitenverblijven de perfecte aanvulling voor elke tuin, groot of klein.

Overkapping tuin modern

Bij Toplawood streven we ernaar om buitengewone buitenbelevingen te creëren met onze eigentijdse en moderne tuinoverkappingen. Ons exclusieve assortiment omvat houten buitenverblijven, tuinhuizen en kapschuren, waarmee we de stijlvolle allure en gemakken van uw interieur naar uw tuin brengen.

Vanaf ontwerp tot werkelijkheid, beheren wij het complete proces intern, wat ons in staat stelt om ongeëvenaarde productkwaliteit te waarborgen en een scala aan op maat gemaakte opties aan te bieden. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een eigentijdse tuinkamer of een moderne kapschuur, wij realiseren uw wensen met vakmanschap.

Ons uitgebreide netwerk van dealers beslaat heel Nederland, waardoor er altijd een Toplawood specialist in uw omgeving te vinden is.

Kom langs bij een van onze showrooms om zelf de Toplawood beleving te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor aanvullende informatie over de dichtstbijzijnde dealer bij u in de regio. Wij staan klaar om u te helpen uw droomtuinverblijf te verwezenlijken.

Interieur buitenverblijf van douglas hout

Stijlvolle douglas Overkappingen

Ontdek onze moderne houten overkappingen

Onze collectie onderscheidt zich door de verfijnde afwerking, waardoor ze perfect harmoniëren met eigentijdse en gestroomlijnde tuinen, evenals hedendaagse woningen, zoals minimalistische architectuur. Het Toplawood ontwerpteam zijn toegewijd aan het ontwikkelen van een scala aan overkappingen die naadloos samensmelten met moderne tuinlandschappen en eigentijdse huizen. Het is onze prioriteit om in te spelen op de meest recente architecturale ontwikkelingen en onze gewaardeerde klanten te voorzien van trendy en elegante oplossingen voor hun buitenleven.

Bekijk onze Topla Exclusive Collectie voor meer informatie over onze buitenverblijven.

Stel uw buitenverblijf samen in 3D

Online uw favoriete model samenstellen

Zelf uw persoonlijke offerte samenstellen

Direct inzicht in uw kosten

Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan