Toplawood logo

Topkwaliteit Overkappingen van Douglas hout

Ervaar het ultieme comfort en stijl met onze unieke, op maat gemaakte overkappingen. Ontworpen met aandacht voor detail en vervaardigd uit de beste houtsoorten, zijn onze buitenverblijven de perfecte aanvulling voor elke tuin, groot of klein.

Overkappingen, Tuinhuizen en Kapschuren van Douglas Hout

Bij Toplawood geloven we in het creëren van unieke buitenervaringen. Met ons luxe assortiment aan houten buitenverblijven, tuinhuizen, kapschuren en overkappingen, brengen we de comfort en elegantie van uw interieur naar de buitenlucht. 

Het proces van ontwerp tot realisatie vindt volledig plaats onder ons dak. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen en bieden we u eindeloze mogelijkheden voor maatwerk. Of u nu op zoek bent naar een rustieke kapschuur of een moderne tuinkamer, wij maken het mogelijk.

We hebben een sterk netwerk van dealers verspreid over heel Nederland, zodat u altijd een Toplawood specialist in uw buurt heeft.

Bezoek één van onze showrooms om de Toplawood ervaring zelf te beleven. Contacteer ons voor meer informatie over de dichtstbijzijnde dealer in uw regio. Wij helpen u graag uw droom buitenverblijf te realiseren.

Stijlvolle douglas Overkappingen

Ontdek onze collectie luxe Overkappingen

Dompel uzelf onder in comfort en luxe met onze op maat gemaakte tuinkamers, ontworpen om uw buitenruimte te transformeren in een stijlvolle en functionele leefomgeving.

Bekijk onze Topla Exclusive Collectie voor meer informatie over onze buitenverblijven.

Stel uw buitenverblijf samen in 3D

Online uw favoriete model samenstellen

Zelf uw persoonlijke offerte samenstellen

Direct inzicht in uw kosten

Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan