Buitengewoon genieten doe je met Toplawood - Tuinkamers, buitenverblijven en exclusieve houtbouw

Bijgebouw Elspeet

Bijgebouw Elspeet, geheel uit Douglashout

Dit bijgebouw met zadeldak is uitgevoerd met authentieke pen en gat verbindingen. Het dak is voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp installatie. hiermee wordt zowel het bijgebouw als de woning voorzien van groene energie en warmte middels toegepaste vloerverwarming. Beneden is er een gedeelte als gastenverblijf, met een douche, een bar voor vrienden en familie ingericht die in het weekend kunnen blijven? Het voorste gedeelte is ingericht als schuur voor de auto’s, fietsen en tuingereedschap. Middels een vaste trap naar boven is de bovenverdieping te gebruiken als bergzolder, kantoor en een slaapkamer voor de gasten.

De openslaande deuren aan de tuinkant geven toegang tot de ruime achtertuin. Zo kan men optimaal genieten en het gastenverblijf ook in de  winter prima gebruiken. Kortom een mooi project!

 

 

Offerte aanvragen

Contactgegevens showroom

I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen is onze showroom alleen te bezoeken op afspraak. Hierin volgend de richtlijnen van het RIVM.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Eventueel een foto (toegestaan: jpg, gif, png, pdf)
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×