RAMEN EN DEUREN

RAMEN EN DEUREN

DOUGLAS STEELLOOK COLLECTIE

Steellook ramen en deuren geven uw buitenverblijf een moderne, chique en exclusieve uitstraling. Ze geven u een gevoel van vrijheid en ruimte.

Onze steellook ramen en deuren zijn behandeld met een zwarte dekkende beits en standaard voorzien van veiligheidsglas. U dient deze ramen en deuren zelf nog na te behandelen voor een langdurige bescherming.

 

Vervaardigd vanuit de hoogste klasse Douglashout, handmatig geselecteerd om de allerbeste kwaliteit te garanderen.

Onze Douglas Steellook collectie is  vervaardigd uit zorgvuldig gelamineerd hout om krimp en vervorming te voorkomen.  Daarnaast wordt het gevingerlast om optimale duurzaamheid en kracht te garanderen.

Onze Douglas Steellook collectie is voorzien van losse dwarsroeden voor optimale kracht binnen elke constructie.

Al onze producten binnen de Douglas Steellook collectie komen standaard met gelaagd dubbel veiligheidsglas. Dit zorgt voor optimale isolatie en garandeert een veilige afwerking binnen uw constructies.

Al onze Douglas Steellook kozijnen beschikken over tochtprofielen die ervoor zorgen dat uw buitenverblijf tochtdicht afgesloten kan worden.

Al onze Douglas Steellook producten zijn geproduceerd met ondersteuning voor zeer zwaar RVS hang en sluitwerk. Dit hang en sluitwerk is ook in diverse kleuren verkrijgbaar.

Al onze draaideuren binnen de Douglas Steellook collectie beschikken over een driepuntssluiting.

Een driepuntssluiting bestaat uit een insteekslot in het midden van de deur en twee haaksloten aan de boven en onderkant van de deur. Deze haaksloten vallen in het kozijn.

Hierdoor sluit de deur op drie verschillende plaatsen in het kozijn.

Al onze deuren binnen de Douglas Steellook collectie zijn extra hoog uitgewerkt wat een zeer estethische uitstraling aan de deuren meegeeft.

DOUGLAS BASIC COLLECTIE

De uitstraling van onze Basic collection Douglas ramen en deuren maakt uw bouwwerken tot een compleet geheel. Ambachtelijk vakwerk en details komen duidelijk naar voren.

De opgeklampte deuren met hun nostalgische karakter zijn perfect in te passen in elke overkapping.

Kiest u toch liever voor een deur met glas? Deze kan geleverd worden in de variaties onbehandeld, wit of zwart gespoten.

De onbehandelde Douglas ramen en deuren verkleuren na verloop van tijd in de kleur natuurlijk grijs. Aangeraden wordt om het hout te behandelen met een transparante of gekleurde vochtwerende beits. Dit beschermt het hout tegen vocht en houtrot en dringt diep door in het hout.

Inspiratie

Inspiratie nodig? Bekijk hier een paar voorbeelden ter inspiratie