Buitengewoon genieten doe je met Toplawood - Tuinkamers, buitenverblijven en exclusieve houtbouw

Over Ons

Toplawood – dé specialist op het gebied van maatwerk houtbouw en luxe buitenverblijven

Toplawood is gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van buitenverblijven van kwalitatief hoogwaardig Douglas hout.

Toplawood ontwikkelt en produceert een luxe programma aan houten buitenverblijven waarmee u nog meer van het buitenleven kunt genieten. Ons modulaire concept biedt u de mogelijkheid om het verblijf van uw dromen, samen te stellen, en deze geheel naar eigen wens te realiseren ! Hierbij behoren persoonlijk maatwerk en kleurstelling uiteraard tot de mogelijkheden. Wat te denken van een stijlvol douglas buitenverblijf dat perfect bij uw woning past. Een gastenverblijf of een ruime veranda, garage – de mogelijkheden zijn buitengewoon groot. Laat u inspireren door onze collecties en de mogelijkheden!

De gehele productie wordt gerealiseerd in onze moderne fabriek, waar een team van vakmensen het douglas verblijf van uw dromen samenstelt. De buitenverblijven worden standaard vervaardigd uit Douglas hout. Dit kan zowel gedroogd, geschaafd, of vers ruw bezaagd hout zijn. Andere houtsoorten onder andere Eiken hout behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

          

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens showroom

I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen is onze showroom alleen te bezoeken op afspraak. Hierin volgend de richtlijnen van het RIVM.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Eventueel een foto (toegestaan: jpg, gif, png, pdf)
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×