Buitengewoon genieten doe je met Toplawood - Tuinkamers, buitenverblijven en exclusieve houtbouw

Welke stappen moet u nemen naar uw droomverblijf?

Wilt u ook optimaal kunnen genieten van het gezonde buitenleven? Bent u van plan om u tuin aan te pakken en bent u op zoek naar een houten tuinkamer ? Een tuinkamer waar u volop kan genieten van uw buitenseizoen. De Steellook glaswanden, ramen en deuren geven een gevoel van vrijheid en optimale lichtinval maakt het helemaal af.  Strakke lijnen en slank hout voor een industriële look. U ziet de schoonheid en details terug in onze ramen en deuren. Wij helpen u graag uw plannen concreter te maken.

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden tijdens de oriëntatiefase en daarom gebruiken we een stappenplan om de wensen concreter te maken. Zodat u precies het verblijf krijgt zoals u deze in gedachte had. Zo komen een aantal zaken aan de orde waar u helemaal niet stil bij had gestaan. Voor onze klanten hebben wij een stappenplan om het makkelijker te maken. Het bespaart u tijd en energie.

Daarnaast krijgt u een 3D ontwerp van uw verblijf en eventueel uw tuin. De maatvoering wordt uitgewerkt, de tekening wordt op schaal getekend en de materialen worden in de tekening verwerkt. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw droomverblijf/tuin. In de definitieve fase wordt er een compleet 3D ontwerp gemaakt, inclusief uw tuin en woning. De impressies worden versterkt en het hoogteverschil en diepte zijn duidelijk te zien. Naast dat de zichtlijnen, bebouwing en de omgeving visueel versterkt worden, is ook de verlichting en de beplanting het ontwerp opgenomen. Ook dient de 3D ontwerp als basistekening voor de offerte.

Belangrijkste kernzaken die van belang zijn:

  1. Keuze voor een tuinkamer of veranda
  2. De functie van uw buitenverblijf.
  3. In welke stijl wilt u het verblijf
  4. Extra opties om over na te denken.
  5. Verschil in kwaliteit.

Bent u van plan om aan de slag te gaan en wilt u meer weten over hoe u het traject moet aanpakken?

Klik hier op de afbeelding om meer over te weten.

 

 

 

Contactgegevens showroom

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  • Eventueel een foto (toegestaan: jpg, gif, png, pdf)
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×