Toplawood logo

Platdak Valencia XXL

Informatie

Bent U op zoek naar een luxe buitenverblijf wat uw wooncomfort naar een hoger niveau tilt? Dan is de Valencia XXL wellicht iets voor U. Dit zeer luxe buitenverblijf zorgt voor een prachtige toevoeging aan uw tuin.

De Valencia XXL heeft geen overstekken, wat zorgt voor een strak design met een moderne uitstraling. Ideaal voor de hedendaagse moderne tuin met strakke lijnen. De robuust uitgevoerde dakconstructie met zwaluwstaartverbindingen is eenvoudig en schroefvrij te monteren. 

Doordat de dakconstructie uitgevoerd is met een verzwaarde ringbalk staat dit alles garant voor een zeer sterke constructie. De Valencia XXL is afgewerkt met een hoge zwarte daktrim, wat zorgt voor een tijdloze en robuuste uitstraling.

Persoonlijk ontwerp

Staat uw gewenste variant, maatvoering of kleur er niet bij? Gebruik dan de 3D-configurator om eenvoudig uw persoonlijke ontwerp samen te stellen. Zie hieronder de configuratie mogelijkheden.

Wilt u liever persoonlijk advies? Informeer bij ons naar de dichtstbijzijnde dealer en maak een afspraak. Zij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Diepte: 2860 – 3860 mm

Lengte: 3360 – 12870 mm

* Afmetingen zijn buitenkant staander maat.

Specificaties

* Inclusief zwarte daktrim (80mm), bevestigingsmaterialen en montagehandleiding.

Standaard maten

Offerteformulier

Voor een snellere verwerking kunt u aangeven in welk model u interesse heeft en welke maatvoering u wenst.
Eventueel foto's of schetsen bijvoegen
Toegestane bestandstypen: jpg, bmp, pdf, jpeg, png, doc, docx. Maximale bestandsgrootte: 32 MB. Maximaal aantal bestanden: 3.