Toplawood logo

Veelgestelde Vragen

CONSTRUCTIEPAKKETTEN - FAQ

Hieronder staat een overzicht van de meest gestelde vragen over onze constructiepakketten.

Een Toplawood constructiepakket is een vooraf samengesteld pakket waarmee er zeer snel een kwalitatief hoogwaardig buitenverblijf opgebouwd kan worden. Alle onderdelen in dit constructiepakket zijn perfect op elkaar afgestemd.  

Wij verwerken een hoop kennis en kunde in deze pakketten en zorgen ervoor dat deze makkelijk in elkaar te zetten is. Daarnaast maken we gebruik van slimme verbindingen om schroeven uit het zicht te verwerken en leveren we duidelijk uitgewerkte handleiding mee zodat elk pakket zonder al teveel moeite in elkaar gezet kan worden.

Een Toplawood constructiepakket bevat alle benodigde onderdelen voor een snelle plaatsing van uw nieuwe buitenverblijf.

Onze exclusive lijn maakt ook gebruik van voorgeboorde gaten wat het in elkaar zetten nog makkelijker maakt. Voor alle constructiepakketten geldt dat de bijbehorende delen op lengte  worden ingekort.

Voor al onze buitenverblijven gebruiken we de hoogste kwaliteit Douglashout. Douglashout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. Deze houtsoort staat erom bekend dat het toepasbaar is op een breed scala aan projecten, zowel onbehandeld als behandeld.  Het hout heeft een mooie structuur en geeft een warme uitstraling. 

Wel is het belangrijk om te vermelden is dat bij gebruik van de onbehandelde variant, het hout na verloop van tijd vergrijst. Dit valt te ondervangen met onze speciale Douglas beits. Naast Douglashout is het ook mogelijk om gebruikt maken van Eikenhout tijdens de realisatie van uw project. Voor meer informatie hierover willen we u graag doorverwijzen naar onze verkoopafdeling.

Contact

Vul hier het contactformulier in als uw vraag er niet tussen staat: