Kapschuur Stockholm en Barcelona – Lounge & Garage

Deze twee buitenverblijven, onze kapschuur Stockholm en Barcelona, zijn speciaal op maat gemaakt voor één klant.

Achter in de tuin heeft de klant gekozen voor een kapschuur Stockholm die ze gebruiken als lounge ruimte. Het verblijf heeft een open maar ook een afsluitbare ruimte zodat ze in de zomer lekker van het weer kunnen genieten en ‘s winters ook lekker warm kunnen zitten. De constructie is wit gespoten met daarnaast zwarte potdeksel wanden aan de buitenzijde en grijze sponningwanden aan de binnenzijde.

Aan de voorzijde van de tuin hebben ze gekozen voor buitenverblijf Barcelona. Deze constructie dient als garage/schuur.

Buitenverblijf Barcelona is eveneens een perfect model om tegen een woning aan te plaatsen. Ook bij dit model heeft de klant gekozen voor een wit gespoten constructie met daarbij zwarte potdekselwanden aan de buitenzijde.

Offerteformulier

Voor een snellere verwerking kunt u aangeven in welk model u interesse heeft en welke maatvoering u wenst.
Eventueel foto's of schetsen bijvoegen
Toegestane bestandstypen: jpg, bmp, pdf, jpeg, png, doc, docx. Maximale bestandsgrootte: 32 MB. Maximaal aantal bestanden: 3.

Contactformulier

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf. Maximale bestandsgrootte: 8 MB.